Uusi toimittaja! Olemme nyt yksinoikeudella Pohjoismainen jälleenmyyjä Siemens Healthineersin Point of Care (POC) - tuoteryhmälle 1. marraskuuta alkaen.

Search

Huoltopalvelut

On tärkeää huoltaa ja ylläpitää lääketieteellisiä laitteita säännöllisesti, jotta laite pysyy turvallisena ja toimii moitteettomasti. Timikin huoltotiimi koostuu sertifioiduista huoltoteknikoista, joilla on pitkä kokemus lääketieteellisten laitteiden huollosta. Kaikki teknikot ovat käyneet alan koulutuksen ja heillä on sertifikaatit huoltaa myymiämme laitteita.

Koko Pohjoismainen palvelutiimimme koostuu yhteensä 10:stä huoltopalvelun ammattilaisesta neljässä maassa: Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Omistautunut paikallinen palvelutiimimme varmistaa aina, että saat tarvitsemaasi apua, kun sitä tarvitset. Tarjoamme määräaikaishuoltopalveluita sekä huoltosopimuksia.

Miksi valita Timik huoltopalvelukumppaniksi?

Miksi valita Timik huoltopalvelukumppaniksi?

Ammattitaitoinen lääkintalaitteiden huoltotiimi – Oman insinöörikoulutuksen lisäksi jokainen tiimimme jäsen on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan huoltopalveluja myymillemme lääkinnällisille laitteille. Uudelleensertifiointikoulutus järjestetään säännöllisin väliajoin.

Turvallisuus ennen kaikkea – Kun työskentelet lääkinnällisten laitteiden kanssa, on tärkeää, että laitteet ovat turvallisia. Laitteiden huolto- ja korjaustöitä tehdessämme käytämme huippuluokan turvallisuustestauslaitteita ja olemme aina ajan tasalla valmistajilta saamistamme uusimmista tiedoista.

Etätuki – Tarjoamme etätukipalveluita tarvittaessa. Palvelutiimimme on koulutettu käyttämään kaikkia yleisimpiä sairaaloissa käytettyjä etähallintaohjelmia. Timikillä on käytössä TeamViewer-etähallintaohjelmisto, joka on lisensoitu etätukeen.

Laitteesi ajantasainen ylläpito – Asiakkaan laitteet huolletaan aina alkuperäisillä varaosilla ja valmistajan vaatimusten mukaisesti.

Paikalliset palvelutoimistot – Meillä on paikalliset huoltotiimit kaikissa neljässä Pohjoismaassa valmiina tarjoamaan nopeaa palvelua tarvittaessa.

Pääsy opetusmateriaaliin – Saat tarvittaessa käyttöösi video-oppaita, oppaita ja tietoa parhaista käytännöistä.

Ota yhteyttä tukeen tai tilaa huolto:

HUOLTO

Jos sinulla on meiltä laitteita ja tarvitset huoltoa tai muuta teknistä tukea, voit luoda pyyntö klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Tapauksesi rekisteröidään suoraan palvelujärjestelmäämme ja saat sähköpostiisi tapausnumeron, ja yksi teknikoistamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

SUPPORT

Kaikissa tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvissä tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä tukeemme. Lähetä meille sähköpostia, niin autamme sinua mahdollisimman pian, voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse.

Etätuki

Lataa TeamViewerin uusin versio.