Tietoa Timik Group

Laatupolitiikkamme

Tavoittenamme on tarjota laadukkaita tuotteita ja huoltopalveluita nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Terveydenhuollon kehittäminen Pohjoismaissa on pysyvä tavoitteemme ja ylläpidämme parannuksia laatujärjestelmässämme kaiken aikaa, jotta se vastaa säännöstenmukaisia vaatimuksia.

Toimintamme perusarvot

Ambitious
Olemme ylpeitä voidessame tehdä parhaamme. Laadun tarjoaminen, oppiminen ja kasvu ovat intohimomme ja niiden tavoitteena on asiakkaidemme erinomainen palveleminen. Toivomme, että työllämme voimme edistää terveydenhuollon henkilökunnan työtä sekä parantaa potilaiden hyvinvointia.

Best together
Teemme aina parhaamme!! Elämän tasapaino, itsensä kehittäminen ja oppiminen ovat yhdessäolomme voimavaroja. Tavoittelemme parhaita synergioita yhdessä ihmisten, osaamisen ja tuotteiden välillä. Kasvamme yhdessä ja ja kohtelemme toisiamme kunnioituksella. Yhteistyö on perustamme saavuttaaksemme potentiaalimme.

Committed
Olemme sitoutuneet kasvuumme! Teemme sen osoittamalla vastuullisuutta, jatkuvalla oppimisella sekä voimaannuttamalla.

Trustworthy
Luotettavuus ja arvostus ovat työntekijöidemme peruslähtökohtia. Suhtaudumme kunnioittavasti asiakkaitamme ja kollegoitamme kohtaan. Uudistamme ja pysymme muutoksessa mukana, jotta tomintamme pysyy kestävänä ja vastuullisena. Pidämme lupauksemme ja pyrimme aina selvittämään, mikä vastaa asiakkaidemme tarpeita parhaiten.

Vision

Become the leading Nordic med-tech distributor and preferred partner in our chosen focus areas

Mission

We are passionately inspired to provide the best med-tech solutions available by focusing on premium technology, innovation and expertise

Values

Käyttäytymistapamme heijastuu tiedoissamme uskomuksistamme ja sitoutumisestamme arvoihimme: Ambitious – Best together – Committed – Trustworthy