Painopistealueet

Timik Group olemme ylpeitä innovatiivisten, luotettavien ja kestävien MedTech-laitteiden toimittamisesta pohjoismaisille terveydenhuoltomarkkinoille. Valituilla painopistealueillamme hankimme jatkuvasti uusia ja korkealaatuisia tuotteita varmistaaksemme, että asiakkaamme ja heidän potilaansa saavat parhaat mahdolliset laitteet ja hoidon. Lue lisää painopistealueistamme alta.

Anestesia

Tarjoamme kattavan valikoiman huippuluokan anestesiaannostelulaitteita maailman johtavilta tuottajilta. Valikoimamme tuotteet tarjoavat useita vaihtoehtoja potilaan hengitysteiden turvaamiseen ja ylläpitämiseen, mikä auttaa tarjoamaan kustannustehokasta, kivutonta ja laadukasta anestesiahoitoa.

Lääkeannostelu

Jakelemme ratkaisuja tehokkaiden aerosolilääkkeiden annosteluun parantaaksemme potilaiden hoitoa kaikkialla sairaalassa. Jakelemme maailman johtavien tuottajien ratkaisuja, jotka tarjoavat paremman, turvallisemman ja tehokkaamman lääkkeiden annostelun, mukaan lukien innovatiivinen teknologia, joka minimoi saastuneiden nesteiden sumutuksen lääkkeiden annostelun aikana.

Infuusio

Jakelemme korkealaatuisia infuusiopumppuja, jotka parantavat potilaiden hoitoa lisäämällä toimenpiteiden turvallisuutta ja yksinkertaistamalla työnkulkua. Pumput ovat täyttäneet sairaaloiden vaativat tarpeet samalla ulkoisella muodolla, liitännällä, suunnittelulla ja toiminnallisuudella sekä ruisku- että tilavuuspumppuille.

Monitorointi

Timik Group tarjoaa laajan valikoiman potilasvalvontalaitteita kriittiseen ja ensiapuun, sydän- ja perinataaliseen hoitoon. Monipuolinen tuote- ja lisävarustevalikoimamme ovat yhteensopivia monien suosittujen merkkien kanssa ja suunniteltu laatua, mukavuutta ja helppoa käyttöä ajatellen.

Vastasyntyneiden hoito

Hengitysvaikeudet ovat yksi vastasyntyneiden potilaiden yleisimmistä komplikaatioista. Tarjoamme parhaat ratkaisut noninvasiiviseen hoitoon, seurantaan ja yksilöllistä kehityshoitoa tukeviin tuotteisiin, joiden tavoitteena on parantaa näiden vauvojen ja heidän perheidensä elämänlaatua.

Ensihoito

Taudinpurkaukset ja moniresistentit bakteerit ovat yksi kiireellisimmistä globaaleista terveyskysymyksistä nykyään. Jakelemme uusia ja innovatiivisia lääketieteellisiä kuljetus- ja eristysjärjestelmiä. Tämä tarjoaa turvallisuutta sekä terveydenhuollon henkilökunnalle, tartunnan saaneelle että haavoittuvassa asemassa oleville potilaille – hoitoa haittaamatta.

Keuhkodiagnos- tiikka ja kardiologia

Hengityssairaudet ja sydän- ja verisuonisairaudet ovat yksi suurimmista terveysongelmista maailmanlaajuisesti. Varhainen diagnostiikka mahdollistaa elintapojen muutokset, jotka parantavat elämänlaatua, elinikää ja siihen liittyvien sairauksien, kuten diabeteksen, riskiä ja vähentävät julkisia kustannuksia. Jakelemme korkealaatuisia laitteita alan johtavilta tuottajilta.

Kuntoutus

Meillä on laitteet, jotka helpottavat kuntoutusprosessia niin potilaan kuin terapeutinkin kannalta tehden siitä tehokkaan, ajankäyttöisen ja hauskan. Asiantuntemuksemme on erityisesti neurologisessa ja ortopedisessa kuntoutuksessa painopisteenä sekä ylä- että alavartalo, kävelykuntoutus sekä käsien ja käsivarsien toiminnan parantaminen.

Laitetesterit ja -simulaattorit

Lääketieteelliset testilaitteet varmistavat, että lääketieteelliset laitteet ovat turvallisia ja ajan tasalla riippumatta siitä, tarvitsevatko ne huoltoa tai eivät. Jakelemme luotettavia lääketieteellisiä testauslaitteita, jotka takaavat käyttäjille joustavuuden ja kustannussäästöjä sekä käytännön etuja käyttäjille.

Kotihoito (hengitys)

Hengityssairaudet ja sydän- ja verisuonisairaudet ovat yksi suurimmista terveysongelmista maailmanlaajuisesti. Varhainen diagnostiikka mahdollistaa elintapojen muutokset, jotka parantavat elämänlaatua, elinikää ja siihen liittyvien sairauksien, kuten diabeteksen, riskiä ja vähentävät julkisia kustannuksia. Jakelemme korkealaatuisia laitteita alan johtavilta tuottajilta.

Liikuntalääketiede

Urheilulääketieteen kehitys tuo usein mukanaan teknologiaa, josta on hyötyä yleisessä terveystutkimuksessa. Timik Groupilla on asiantuntemus tukea teknologian valinnassa ja oikeanlaisessa käytössä. Tarjoamme parasta puettavaa teknologiaa ja ratkaisuja urheiluun, diagnostiikkaan ja suorituskyvyn arviointiin.

Ventilaatio

Jakelemme korkealaatuisia ja kliinisesti todistettuja hengityselinratkaisuja alan johtavilta tuottajilta auttaaksemme lääkäreitä parantamaan potilaiden hoitotuloksia sekä tarjoamaan turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa hoitoa. Timikin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima tehohoidon ventilaattoreita, korkeataajuisia hengityskoneita ja kuljetusventilaatiokoneita.