Uusi toimittaja! Olemme nyt yksinoikeudella Pohjoismainen jälleenmyyjä Siemens Healthineersin Point of Care (POC) - tuoteryhmälle 1. marraskuuta alkaen.

Search

Timik Group

Pohjoismainen terveysalan kumppanisi

Timik Group on Pohjoismainen terveydenhuoltoalan yritys, joka keskittyy akuuttien ja kroonisten sairauksien diagnosointiin ja hoitoon tarkoitettuihin lääketieteellisiin laitteisiin sekä tarvikkeisiin. Meillä on laaja kokemus innovatiivisen ja luotettavan lääketieteellisen teknologian löytämisestä ja jakelusta asiakkaillemme kaikkialla Pohjoismaissa.

Olemme erikoistuneet tuomaan lääketieteen teknologian viimeisimmät edistysaskeleet painopistealueillamme saataville ja kohtuuhintaan asiakkaillemme. Timik Groupin pääkonttori on Ruotsissa ja sillä on toimistot ja palveluosastot Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Timik Group ja kaikki tytäryhtiöt ovat ISO9001:2015 sertifioituja.

Timik Group ylläpitää aina tiukkoja laatu- ja tehokkuusstandardeja tarjoamillemme ratkaisuille. Etsimme jatkuvasti uusia, lupaavia teknologioita ja seuraamme niiden kehitystä tiiviisti. Pyrimme myös olemaan houkutteleva organisaatio niille henkilöille, joita visiomme toteuttaminen edellyttää.

Timik Group tarjoaa johtavia ratkaisuja biotieteen ja lääketieteen tekniikan aloilta. Pyrimme tarjoamaan tuotteita, jotka antavat kaikille mahdollisuuksia parantaa työn- ja elämänlaatua.

Visiomme

Become the leading Nordic med-tech distributor and
preferred partner in our chosen focus areas.

Missiomme

We are passionately inspired to provide the best med-tech solutions
available by focusing on premium technology, innovation and expertise.

Aluetoimistomme

ALUETOIMISTOMME

Timik Group AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Sweden

Org.nr 556968-6529

TANSKAN ALUETOIMISTO

Timik ApS
Sivlandvænget 27B, st. th.
5260 Odense S
Tanskan

SUOMEN ALUETOIMISTO

Timik Medical OY
Innopark 2, Vankanlähde 7
13100 Hämeenlinna
Suomen

NORJAN ALUETOIMISTO

Timik AS
Brynsveien 18 C,
0667 Oslo
Norjan

RUOTSIN ALUETOIMISTO

Timik AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Ruotsin